In bedrijfstrainingen blijken onze percussieworkshops een verrassend element te zijn. Trommelen doe je met je lijf: het haalt je uit je hoofd en het werkt ontspannend, het verplaatst de communicatie naar een woordloze laag en biedt nieuwe inzichten in samenwerken.
Samen spelen verandert de onderlinge verhoudingen en maakt creativiteit en energie los: belangrijk voor mensen die al langere tijd een team vormen en enigszins vastgeroest zijn in het beeld dat ze van elkaar hebben. Bij het vormen van nieuwe teams werkt de muziek verbindend en wordt duidelijk dat het geheel meer is dan de som der delen.

In onze manier van werken zijn wij erop gericht mensen te stimuleren om hun mogelijkheden te onderzoeken: overwin je weerstand, ga voelen dat ook jij muzikaal kunt zijn, neem eens de leiding, durf eens fouten te maken waar je collega’s bij zijn, speel je opgekropte emoties er eens uit, voel wat een team is, luister, sluit aan, speel je vrij en maak plezier – samen.

Kennis van zaken, ervaring, enthousiasme en humor zijn onze sterkste punten in de workshops. We beginnen met technische instructies, spelen eerst voorzichtig en zachtjes, maar gaandeweg voluit en swingend. De dynamiek in de groep groeit en daarmee de energie. Binnen 1,5 uur eindigen we met een spetterende finale!

Bij de deelnemers blijft het verbazing wekken dat het in zo korte tijd mogelijk is samen iets geheel nieuws te creëren!  Bovendien hebben zij elkaar op een heel andere manier leren kennen en kunnen ze verfrist de bedrijfstraining vervolgen.

Verder lezen....Djemmee © Chair-man.nl webdesign