Djemmee verzorgt trommelworkshops voor groepen van maximaal 30 kinderen vanaf 9 jaar. Voor iedereen is er dan een djembe. We zitten in een grote kring en de kinderen zullen stapsgewijs leren hoe je op zo’n Afrikaanse trommel speelt en na wat oefening gaan we al snel swingende muziek maken. Eventueel kunnen we na afloop het geleerde presenteren voor bv. ouders of andere kinderen. Spannend!

Trommelen is vooral heel leuk. Trommelen doe je met je lijf: zodra je het met je hoofd probeert te sturen, gaat het mis. Daarom is het een uitstekende activiteit voor kinderen, die in deze tijd immers erg worden aangesproken op hun cognitieve vermogens.

Zeer geschikt voor: feesten, ondersteuning van muzikaal en cultureel onderwijs, extra buitenschoolse activiteit, verenigingen enz.

Wat hebben we nodig?
Een ruimte die groot genoeg is om voor elk kind een stoel in een ruime kring te kunnen zetten en waar we bovendien flink wat lawaai kunnen maken. Voorbereiden en opruimen kost ons telkens een half uur. De workshop zelf zal maximaal 1½ uur duren. We komen, zo mogelijk, graag tegemoet aan specifieke wensen.Djemmee © Chair-man.nl webdesign