Op personeelsfeesten, familiefeesten, recepties, een opening, kortom overal waar mensen voor een feestelijke gelegenheid bij elkaar komen, zijn onze percussieworkshops in te zetten. Onze ervaring is dat je de workshop het best aan het begin van het feest kunt plannen: mensen die elkaar nog niet kenden, hebben daarna iets gemeenschappelijks en het ijs is absoluut gebroken.
De workshop is zeer laagdrempelig, echt iedereen kan het. Zowel degene die nog nooit een muziekinstrument heeft aangeraakt als degene die muzikaal geschoold is, zal een uitdaging vinden in deze workshop.

Wat gaan we doen?
Allereerst zullen we alle deelnemers leren hoe je op een djembe speelt. Daarna oefenen we daar wat mee om vervolgens een swingend Afrikaans feestnummer in te studeren met een spetterend einde. Op menig feest kunnen de deelnemers niet stil blijven zitten! En er wordt ook veel gelachen.

Hoe gaat het praktisch?
Wij komen met voldoende trommels (maximaal 30) naar de door u gekozen locatie. Voor iedere deelnemer hebben we een stoel nodig van normale zithoogte en een plek waar we die stoelen ruim in een kring kunnen zetten. Dat kan zowel binnen als buiten zijn. Onze ervaring is dat een workshop binnen beter gaat omdat het geluid niet “vervliegt” en ook de aandacht van de deelnemers beter gefocust is. Verder gaan we nogal wat lawaai maken en dat moet natuurlijk niet tot overlast voor de buren leiden.Djemmee © Chair-man.nl webdesign